Язык резюме:Українська
Елена Жукова
Менеджер по персоналу
Повний робочий день
Тип вакансій робота
Шукаю роботу в Кременчук
Дата розміщення 06.11.2023
Дата народження 14.06.1973 (50 років)
Регион проживания Кременчуг
Контакти
Про себе
Вільній користувач ПК: MS Office (Word, Excel), поштові агенти, Internet; знання електронної системи обліку 1С:Підприємство 8.3 (кадровий облік), М.E.Doc, вільне володіння оргтехнікою.Українска мова, російська мова – вільно володію, англійська мова – базовий рівень.Комунікабельна, здатна уникати конфліктних ситуацій, а за потреби владнувати їх, ініціативна, бажаю працювати, навчатись новому, оптиміст.Веду здоровий спосіб життя, займаюсь спортом, у вільний час читаю, займаюсь прикладним мистецтвом.
Досвід роботи
з 05.2016 по теперешній час (8 років)
hr менеджер по персоналу
ООО "УКРФОРЕСТ ГРУПП" (4253)
Успішний досвід управління персоналом компанії чисельністю понад 150 осіб. Досвід кадрового адміністрування персоналу, ведення кадрового обліку у повному обсязі згідно діючого законодавства, досвід у проходженні перевірок інспекції з праці. Формування штату працівників з нуля. Досвід у підборі персоналу, оцінювання кандидатів на вакантні посади, навики організації та проведення співбесід, розуміння процесу відбору кандидатів та адаптації нових працівників, допомога в адаптації нового персоналу, ведення кадрового резерву, моніторинг та аналіз заробітної плати конкурентів на ринку праці.Досвід роботи помічником керівника: підготовка договорів з господарської діяльності підприємства, підготовка та оформлення документації із зовнішньоекономічної діяльності компанії.
з 12.2006 по 04.2016 (9 років 4 місяці)
Ст. инспектор по кадрам
ООО "Электромонтаж-410" (4253)
Обов’язки: Ведення кадрової документації; табелювання робочого часу співробітників; пошук та відбір персоналу; аналіз ринку праці; участь у розробці та впровадженні посадових інструкцій, правил трудового внутрішнього розпорядку; формування штатного розкладу та ін.
з 02.2000 по 05.2005 (5 років 2 місяці)
Ст.продавец
НПО "Промэлектроника (5082)
Обов’язки: касові операції; контроль грошової виручки; ведення первинної бухгалтерської документації; організація роботи продавців-касирів (5 осіб); прямі продажі; консультація клієнтів з питань кредитування; аналіз ринку збуту; формування заказів побутової та водопалиливної техніки; спілкування з незадоволеними покупцями, оформлення документів на повернення товару.
з 08.1991 по 01.2000 (8 років 5 місяців)
Ст.инспектор по кадрам, психолог, социолог
ХК АвтоКрАЗ (4253)
Обов’язки: звільнення працівників, складання звітності, взаємодії з табельниками у цехах заводу по веденню кадрового обліку, проведення опросів, тестувань; відновлення психо-емоційного стану робітників, що потрапили під скорочення, співбесіди з молодими спеціалістами та випускниками професійно-технічних навчальних закладів щодо адаптації на першому робочому місті.